söndag 18 december 2011

TAGGTRÅDS-SÖNDAG.

Idag är dagen då jag får betala för en föraktivförmittegetbästa-vecka. Känns som att någon drar taggtråd genom mina öron och tårarna bränner bakom ögonlocken så fort nån väsnas minsta lilla. Fan vad drygt det är.

I fredags kom brorsan och det blev lite julmys här hemma. Vi kokade knäck, klädde julgranen och åt middag, fuskjul it was. Lördagen gjorde morfar och syrran oss sällskap för julbord i Dala-Husby, det blev min "julafton". Idag tittade Hans förbi en sväng också, mycket roligt att träffa honom en sväng! Så jag känner mig väldigt nöjd med årets jul, nu kan jag åka till sjukhuset och göra min grej. Jul kommer nästa år igen liksom.

Tänker slänga mig i sängen och spontandö. Orkar inte med människor mer, bättre att matas med Entourage och låta timmarna gå så jag får måndag snart.

Kom igen... nu vill jag bara ha onsdag.

/E

1 kommentar:

  1. Gumman det låter inte alls kul! Vila dig du, jag har gjort min sista dag på Lagerhaus idag, lite sorgligt. Sen har jag pölsat hem i snöstorm! Hör av dig så fort du får ork och berätta om operationen. Bloggen är bra tycker jag! Stor kram GODJUL!

    SvaraRadera