tisdag 31 januari 2012

ONKOLOGEN.

Inger var inget monster idag. Jag bölade som ett barn och hon bad om ursäkt. Där satt jag och snörvlade som en 8-åring, den enda skillnaden var att mascaran rann. Det var så klart i ett sånt där klassiskt sjukhus-rum, med urtvättade gardiner och en hård undersökningsbrits. Den kalla, tunga luften hänger på en och man vill bara ut. Springa därifrån och låtsas att jag aldrig mer behöver gå dit. Om det ändå var så väl.

Både Inger och sjuksköterskan A-S visste nog inte hur de skulle bete sig när jag inte kunde stoppa tårarna. Fuck it, låt dom rinna och låt dom fatta hur det känns. Ingers första bemötande sitter fortfarande kvar, det känns bättre men det blir nåt vi får jobba på - en bra relation. Hon visade trots allt en väldigt bra sida idag. "Det finns hopp" typ, haha.

Fick massa information om strålningen. I 6 veckor ska jag strålas. Måndag-fredag, lördagar och söndagar ska jag bara vila. Jag hoppas verkligen på bra resultat.

Nu jävlar ska resten bort!

/E

4 kommentarer:

 1. Hej
  har läst din blogg ett tag,och blir väldigt berörd. Strongt av dej att orka dela med dej av allt det svåra du nu lever i,med.
  Hade själv en son.....som inte klarade sin kamp,men jag hoppas innerligt att det ska gå bra för dej ,och att du får många många bra år till!! Många varma styrkekramar till dej!!!

  Helen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Helen!
   Tack så mycket! Cancern tar alldeles för många.. jag beklagar verkligen ang din son. Det finns inga ord.. skickar många styrkekramar till dig!! Jag ska kämpa på, för alla som inte klarat sin egna kamp. Cancern ska bara inte få vinna.

   Sköt om dig och TACK!
   Emma

   Radera
 2. När ska du börja ? Lycka till, å jag hoppas på att särringen fortsätter vara snäll :D Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sofie! Jag ska till onkologen på måndag, då ska jag ta röntgenbilder och göra en mask som används vid strålningen. Kommer nog får börja med strålningen om 10-14 dagar kanske. Något sånt. Haha, det gör hon förhoppningsvis!:D Tack!
   Kram

   Radera