onsdag 7 mars 2012

MITT VACKRA HÅR.

Idag hände det. Satt i soffan och såg på Grey's, drog handen genom håret och såg tussen. På ett sätt blev jag fascinerad. Håret bara lossnade. Halva jag fick en känsla av "äntligen". Det var som en sten som lyftes från mina axlar. Ni tycker säkert jag är knäpp och det kommer jag nog själv tycka typ imorn. Eller om några timmar bara. Men det har tärt på mig att gå och lägga mig varje kväll och fundera på vad jag vaknar till. Ligger min frisyr kvar på kudden eller får jag behålla det lite till? Hemsk sak att somna till, det går liksom inte. Hår, hår och hår, det är ju fan det enda jag funderat på de senaste veckorna. Har betett mig som en besatt. Nu är det nog. Lite sorgligt att bli av med det, men får göra som Samantha i Sex and The City. Vad sägs om...hmm, afro kanske? ;] Haha!

Nu vet jag och nu är det bara att köra. Får bli mössa några dagar innan jag kommer iväg till perukmakaren. För där finns det inga om eller men tror jag. En peruk kan nog vara skönt att ha ibland. Så kan jag få se ut lite som jag själv vill i alla fall, till och från.

FUCK CANCER.

Emma

2 kommentarer:

 1. Helt rätt, FUCK CANCER!
  Jag blev lite besviken över att inte bli erbjuden peruk när jag var sjuk, eftersom jag bara tappade hår i nacken och det knappt syntes.
  Hehe, lite konstigt att bli "besviken" över att inte tappa mer hår kanske...Men det hade varit lite kul med en helt ny frisyr (som man får välja helt själv) att pigga upp med mitt i allt det sjuka, om du förstår vad jag menar? Kram på dig och hoppas du får en fin dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hell yeah!
   Jaha, men samtidigt skönt att tappa där det inte syns så mycket. Men kan ändå förstå din besvikelse faktiskt.. Även om jag just nu hade jag önskat att jag inte tappat på synliga ställen. Menmen, ska banne mig skaffa en snygg peruk, haha får väl göra nåt kul av det även om det känns sådär. :P
   Hoppas du får en mysig helg! Kram!

   Radera