lördag 30 juni 2012

LÖRDAG.

Blev som hastigast kallad till sjukhuset i Västerås igår, man skulle göra en bedömning på huvudvärken. Äntligen kände jag. Så pappsen och jag drog iväg och träffade ännu en ny läkare, så klart. Men läkaren vi fick träffa kändes faktiskt som en av de bästa jag haft i Västerås, han var vettig. Psykologisk på något sätt. Slängde inte ur sig massa saker utan lyssnade, tänkte och reflekterade över situationen. Allt detta kan man ju ta förgivet av en läkare kan man ju tycka, men nej, det är inte min erfarenhet i grukstan. Han letade febrilt efter någon orsak som huvudvärken kan bero på, men till sin besvikelse hittade han ingenting. Samtidigt som jag ropade hurra-rop typ över att det inte var nåt fel på mig - förutom Mårten i mitt huvud då - så var jag lika besviken som han. 

Till slut kom vi fram till att jag ska gå till sjukgymnasten, gå till psykologen och gå på massage. Vilket jag tror kan hjälpa mig slappna av och förhoppningsvis minska och bli av med huvudvärken så småningom. Han, massören och min andra läkare har kommit in på banan spänningshuvudvärk. Vilket inte förvånar mig i och med att jag haft axlarna uppe vid öronen innan jag fick massagen. Dessutom kan jag ju inte slappna av. Måste lära mig. 

Det känns bra idag även om jag har träningsvärk i hela kroppen av den lilla trippen igår. Nu blir det promenad, rensa lite tankar och... hmm, och så kom jag just på (ännu en gång) att det är lördag idag. Kan göra det hur många gånger som helst. Hjärnan är inte riktigt med än, haha.

Sometimes I think you just need that special. That little extra. 

Emma

3 kommentarer:

 1. Du har sådan kämparglöd Emma <3

  SvaraRadera
 2. Du har inte provat akupunktur mot huvudvärken?
  Har en del i min släkt som blivit av med sin migrän
  med hjälp av akupunktur. Bara en tanke ..
  Kämpa på <3 Kram

  SvaraRadera
 3. spänningshuvudvärk tror jag absolut att det kan vara, med tanke på all emotionell stress du gått igenom. men sen så brukar man ju ha ganska ont i huvudet pga strålningen ett bra tag framöver efter den är avslutad, innan den till slut försvinner. krya på dig! kram.

  SvaraRadera