fredag 30 augusti 2013

INSPIRATION.

Jag behöver inspiration. Bokhyllan gapar för mycket tomt och jag behöver tips. Tips på bra och läsvärda böcker, allt möjligt egentligen. Jag är allätare, men gärna också något liknande feelgood. Perfekt att grotta ner sig i när det stundande höstmörkret närmar sig mer och mer. Så har du kanske läst någon bra bok som du inte glömt namnet på?

Emma

5 kommentarer:

 1. Jag har nyligen läst tre böcker av Elisabeth Noble... Vänskapsband, Bokcirkeln och Vad min döttrar behöver veta. Bra och feelgood. Sen finns det en helt underbar bok som jag verkligen rekommenderar som heter Det bästa av allt av Rona Jaffe..förskräcks inte av att den handlar om 50-talet. Det handlar om unga kvinnors liv och gäller nu med....åh, vad jag vill att du ska läsa den.

  Skön läshöst önskar Inger.

  SvaraRadera
 2. Om du vill testa på deckare med inslag av samhällskritik så tycker jag du kan testa Roslund & Hellström-böckerna. Bland de bästa deckarna jag läst i den genren och jag sträckläste allihopa.
  Annars så har jag precis läst ut Jenna Jamesons självbiografi och den var riktigt bra.
  Sen kan du ju läsa Game of Thrones-serien! Jag har inte hunnit än men alla säger att den är fantastisk. Och med tanke på serien så lär den vara mer än fantastisk! :)
  Stor kram! //Annica

  SvaraRadera
 3. Niceville
  Sarahs nyckel
  En man som heter Ove
  Rör mig inte!
  Sista testamentet

  SvaraRadera
 4. vilken fin och rörande blogg du har, skickar alla styrkekramar jag kan. tänkte bara tipsa om lite böcker, ser att en redan tipsat om denna men ett måste är: En man som heter Ove. riktigt underbar bok, sen finns det en jättefin och rörande bok som heter " döden är livsviktig" som fick upp mina ögon om hur viktigt det är för barn att få vara delaktiga i tankar kring livet och döden, det är en psykolog som arbetar med att hjälpa sjuka barn eller barnens föräldrar, som beskriver olika fall, och vikten av att låta barnen vara delaktiga, för dom förstår mer än vad man tror. det är en viktig bok, sorglig men vacker. sen om du vill ha något mer lättläst och skojigt, så är ju allt med marian keyes / sophie kinsella riktigt bra. författaren bakom PS. i love you är riktigt duktig också, hon har skrivit en bok som heter " där regnbågen slutar " som är så sockersöt att man rodnar :) va rädd om dig och massa kramar.

  SvaraRadera
 5. Tack för alla fina kommentarer och boktips! Helt klart flera läsvärda böcker, så då vet jag lite mer vad jag ska mysa ner mig i kommande månader! :) Kram på er!

  SvaraRadera