lördag 4 augusti 2012

THE WORDS.

Ibland vet jag inte vart jag ska ta vägen. När vänner och bekanta och okända vänliga människor säger så fina saker till mig. Jag kan liksom inte fatta att det är mig de pratar om. Lilla jag? Jag bara är och gör väl inte så mycket annat än att vara envis. Och beter mig efter Gunde-koden "ingenting är omöjligt". Den är viktig och sitter som etsad i min benmärg.

Ytterdörren står öppen. Det låter som höst ute. Luktar som höst i luften. Nedanför mig ligger snofsan och sover. Hon har gett mitt liv så mycket mening. Och då hade jag hade a looot innan. 

Jag måste få säga tack till mina fina läsare. Alla i min släkt och alla mina vänner som jag vet läser. Och alla andra fina personer, ni som tittar in här gör skrivandet roligare. Även om inte jag skriver om så mycket roliga saker. Tack till era styrke-mail och tack till era peppande kommentarer. Jämt.
Ni är guld värd.

Emma

1 kommentar:

  1. hej tänkte bara säga att om du är i falun nån dag finns en jätte fin ny rasthage för hundar:-) gå gärna med i hundaktiviteter i falun på fb. jätte bra ställe träffa på andra hundmänniskor kanske även med samma ras som en själv.hoppas du har en bra helg,mvh jenny

    SvaraRadera