onsdag 16 oktober 2013

16 OKTOBER 1989.

Vaknade tidigt och tog en promenad vid älven. Såg solen gå upp tillsammans med min bästa vän. Det är på dagen 24 år sedan jag kom till världen. Innan det blir tårta senare i eftermiddag blir det ett samtal hos terapeuten. Så jag slängs mellan skratt och gråt. Samtidigt som jag ska bearbeta alla känslostormar och dagar av kaos ska jag vara glad och fira att jag blivit ett år äldre. Men framför allt ett år klokare tror jag.

Jag är stolt över att jag står på mig. Att jag står upp för mig själv på riktigt, det är något jag inte gjorde för ett år sedan. Eller ens för ett halvår sedan. Jag pratar inte bara om det, jag går till handling.

Det som är så bra med dagens sällskap är att det inte gör något att jag skrattar ena stunden och gråter i nästa. De flesta av oss vet ju hur nära de ligger varandra - skratt och gråt - och det är okej.
Nu ska jag bege mig till bussen. Men jag ville bara ge ifrån mig ett livstecken. Och säga tack, för alla som vanligt fina mail och kommentarer som jag får. Era stöttande ord peppar enormt när det går extra tungt, det ska ni veta.

Emma

3 kommentarer:

  1. Grattis Emma, fina Emma. Hoppas att din dag blir jätte bra, det önskar jag dig. KRAM

    SvaraRadera
  2. Halkade in på din sida av en tillfällighet Har suttit och läst alla dina inlägg och skrattar och gråter om vartannat. Du får mig att tänka efter... tack!

    SvaraRadera
  3. Grattis Emma till födelsedagen idag - och många kommande <3

    SvaraRadera