fredag 23 november 2012

MUSIC.

Sleeping sickness - City and Colour.


Emma

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag känner igen mig i mycket av det som jag har läst på din blogg.
  2006 ändast 10 år fick jag en ovanligt stor hjärntumör på hypofysen. Hade dock turan att den var godartad, alltså inte canser. Jag har rester kvar som inte går att få bort eftersom tumöret ligger på ett sådant gömnt ställe.
  Nu idag 6 år senare lever jag inte ett normalt liv. Fajtas med kronisk huvudvärk som jag har haft sedan operationen, konstant trötthet som gör att jag inte orkar ta mig upp ur sängen, ljudkänslighet, ljuskänslighet och mycket mer. Ett liv utan mediciner finns inte i mina tankar då jag tar över 20 olika mediciner varje dag.

  Jag får en styrka när jag läser din blogg. Känner igen mig i mycket och vet att jag inte är den ända som fajtas med detta. Känns oerhört bra att veta att man inte är ensam, vi är fler.

  Lider med dig och vet att du kommer klara detta. Ger dig all lycka till och vet att du är stark!<3
  Din blogg betyder mycket för mig, ger mig styrka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Jag hoppas du ser det här, även om det är ett väldigt sent svar.
   Det skär i mitt hjärta när jag läser om din situation. Fan att vi är fler egentligen...men vi kämpar tillsammans. Jag hoppas innerligt att du blir bättre, så att du i alla fall kan få någorlunda "normal" vardag, vad nu det är egentligen. Men utan besvär, du förstår nog vad jag menar.

   Skickar massa styrka och positiv energi till dig. Jag vet delvis hur du har det. Även om vi är olika individer med olika känslor, vet jag - på mitt sätt - hur det är att ha kronisk huvudvärk och ljudkänslighet... psykisk terror och det tar på tålamodet. Om du känner igen dig i många av mina tankar förstår jag att du också är en stark person. Så precis som jag, kommer du också klara av detta. Vi gör det tillsammans, varje dag.

   Jag ska tänka på dig, även om jag inte vet ditt namn.
   Stora styrkekramar, fortsätt göra det du gör! Fuck cancer. <3

   Radera